Nyerj 'natura' dekor tapasz szettet!



E hét elején a mesés, spanyol Barcelonában jártunk, félig hivatalos üzleti úton. A kötelező teendők mellett természetesen szakítottunk időt egy kis városnézésre és tapasz vadászatra is. :) Nagy örömünkre a város több pontján is találtunk csinos boltokat, apró washi tape szekciókkal. Felismertünk pár nálunk is kapható mintát és felfedeztünk pár újdonságot is. Ilyen az az exkluzív mintás tekercs szett is, ami velünk jött haza. Nektek hoztuk, szeretnénk kisorsolni köztetek egy újabb játék keretén belül.



Ez egy egyedülálló lehetőség, mert ezt a kollekciót biztosan nem találjátok meg máshol, [hacsak Spanyolországig nem utaztok érte :)] viszont igazi nyári mintáról van szó, így biztosan jól jön majd az elkövetkező hetekben, hónapokban az otthoni [kint-benti] dekorálásnál, barkácsolásnál.



Mit kell tenned?
A 3db tekercsből álló dekor tapasz szettet [csíkos, "life is a journey" feliratos és biciklis] a júniusban a coloringtape.com webshopban váráslók között fogjuk kisorsolni. Szóval csak böngész online áruházunkban, válassz és rendelj. (A sorsolásban a 2013 jún. 1 és 30 között leadott és kifizetett rendelések vesznek részt.) Július legelső napjaiban pedig ne felejts el visszanézni a Blogra vagy a Facebookra, mert akkor hirdetjük majd ki a szerencsés nyertest. Sok sikert! ;)


(1-2.kép készült: natura bolt, Barcelona)

0 megjegyzés:

 

Newsletter Signup

Follow US

Follow on Bloglovin

About

A coloring bubbles és a coloring tape hivatalos Blogja. Minden jog fenttartva.